Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masa de cafea din lemn reciclat de esenta tare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masa de cafea din lemn reciclat de esenta tare

Aceasta masuta de cafea in stil industrial are un farmec vintage si astfel va fi o achizitie nemuritoare pentru casa dvs. De asemenea, masuta de cafea poate fi folosita ca masuta pentru canapea, masuta de sufragerie, masuta laterala, noptiera, suport de flori sau de telefon.

Masuta de cafea este realizata manual din lemn reciclat care este solid, durabil si foarte frumos si are caracteristicile diferitelor esente lemnoase precum sheesham, tec, palisandru, mango, acacia, lemn reciclat, lemn de esenta tare, etc.

Fiecare pas al procesului de fabricatie este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de lustruire, vopsire, lacuire, iar arta fabricatiei adauga un punct in plus la stilul retro spectaculos.

Textura deosebita a lemnului face ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica si usor diferita de cealalta. Cadrele sunt realizate din fier durabil care fac ca mesele sa fie foarte robuste.

Nota: Culorile variaza de la piesa la piesa, ceea ce face ca fiecare dintre mesele noastre de cafea sa fie unice; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475530992/vidaxl-masa-de-cafea-din-lemn-reciclat-de-esenta-tare)

Culoare: Multicolor
Material: Lemn masiv reciclat + picioare din fier cu strat de pulbere
Dimensiuni: 60 x 35 cm (diam. x i)
Realizata manual in totalitate
Lustruita si ceruita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura