Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Cos gabion din otel, 150 x 50 x 100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest cos gabion este o alegere grozava atat pentru design-urile din spatiile comerciale, cat si pentru resedinte private.

Acest gabion ofera o solutie simpla pentru constructia unui perete izolant oriunde este nevoie sa tineti la distanta vantul, precipitatiile, etc. Fabricat din otel galvanizat inoxidabil si rezistent la intemperii, cosul gabion este foarte stabil si durabil. Grilajul de plasa este format prin sudarea sarmelor transversale si a celor longitudinale la fiecare intersectie.

Avand o sarma cu diametrul de 4 mm, gabionul este foarte robust. Gabionul a fost proiectat pentru a putea fi umplut cu pietre sau pietris, pentru constructii rapide. Capacele superioare si inferioare ale gabionului pastreaza continutul in acelasi loc, atunci cand este sigilat. Puteti achizitiona modele diferite pentru a construi ziduri si puteti sa le asezati unul langa altul, sau unul peste altul.

Aceste gabioane sunt ideale pentru proiecte in gradina si vor fi un punct de atractie superb pentru spatiile de exterior. Va rugam sa retineti ca pietrele nu sunt incluse in livrare. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475521716/vidaxl-cos-gabion-din-otel-150-x-50-x-100-cm)

Culoare: Argintiu
Material: Otel galvanizat
Dimensiuni: 150 x 50 x 100 cm (L x l x i)
Dimensiuni plasa: 10 x 5 cm (L x l)
Diametru fir sarma: 4 mm
Diametru sarma spiralata: 4 mm
Capacitate mare de incarcare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura