Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3091)

Servanta din lemn masiv de sheesham, 160 x 35 x 75 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3179 lei
Descriere
Aceasta servanta din lemn de sheesham este eleganta si practica si, cu siguranta, va fi o achizitie de pret pentru casa dvs. De asemenea, poate fi utilizata ca bufet, masuta, comoda etc. Servanta are un blat solid, pentru a putea aseza bauturi, cosuri cu fructe, rame foto sau ghivece cu flori.

Cele patru sertare si doua dulapuri mari cu usi ofera un spatiu amplu pentru a depozita carti, aparate multimedia sau alte obiecte. Servanta din sheesham este realizat din lemn masiv. Sheeshamul este un lemn tropical de esenta tare, faimos pentru granulatia sa bogata, acesta fiind cunoscut si ca lemn de trandafir sau palisandru. Datorita maiestriei executiei manuale si a granulatiei frumoase a lemnului, fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de urmatoarea.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre servantele noastre fiind unica; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475528180/vidaxl-servanta-din-lemn-masiv-de-sheesham-160-x-35-x-75-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475528180&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro
Material: Lemn masiv de sheesham cu finisaj de culoarea mierii
Dimensiuni: 160 x 35 x 75 cm (l x ad. x I)
Cu 4 sertare si 2 dulapuri, fiecare cu 2 usi
Lustruit, vopsit partial si ceruit
Usor de asamblat.

AVERTISMENT: Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura