Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Servanta, 118 x 28 x 75 cm, lemn masiv de sheesham

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta servanta din lemn, in stil antichizat, emana un farmec vintage care va adauga o nota eleganta decorului casei dvs. Servanta este confectionata din lemn masiv de sheesham si otel vopsit electrostatic, ceea ce ii sporeste stabilitatea.

Sheesham este un lemn tropical de esenta tare, renumit pentru granulatia sa bogata si cunoscut sub denumirea de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare etapa a procesului este realizata cu cea mai mare atentie, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lacuire. Servanta este realizata complet manual, iar mestesugul completeaza stilul retro spectaculos. Datorita celor 2 usi si 2 sertare, servanta va ofera un spatiu mare de depozitare pentru pastrarea obiectelor organizate. Servanta este usor de asamblat.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre bufetele noastre fiind unice; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-servanta-118-x-28-x-75-cm-lemn-masiv-de-sheesham/8719883835792.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883835792&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro
Material: Lemn masiv de sheesham, otel vopsit electrostatic
Dimensiuni: 118 x 28 x 75 cm (l x ad. x i)
Finisaj: Lustruit, vopsit si lacuit
Include 2 usi si 2 sertare
Asamblare necesara: Da

AVERTISMENT : Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de atasare pe perete furnizat.

Legal Documents:

Mai multe detalii despre prevenirea rasturnarii mobilierului tau pot fi gasite aici
Trimite mesaj
Din Gura in Gura