Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Birou din lemn reciclat cu picioare de fier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

108199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest birou cu blat din lemn reciclat si 4 picioare din fier rezistent este un accesoriu oricand la moda pentru casa ta. Blatul solid din lemn asigura o suprafata stabila si sigura pe care iti poti pune pahare, vaze, fructe sau obiecte decorative. Biroul are un compartimentul sub blat si ofera spatiu de depozitare suplimentar.Intrucat blatul este fabricat din lemn reciclat, aceasta inseamna ca fiecare corp de mobila este unic. Mobila din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, cum ar fi lemnul de tec, de sheesham, salcam, mango saal, etc.

Lemnul reciclat este solid, stabil, rezistent si frumos. Gaurile cuielor sau nodurile de pe suprafata poarta semnele istoriei traite si invita istoria unei alte generatii sa se impleteasca cu a lor. Cu aceasta mobila, demonstrati ca sustineti conservarea resurselor si protejati mediului.Pe langa aceasta, faptul ca este lucrat manual adauga un stil vintage si-l imbogateste cu exotism. Fiecare proces de recombinare, lustruire, lacuire si cerare este pregatit in mod elaborat. Biroul va fi cu siguranta un accesoriu perfect pentru casa ta!

Nota importanta: Culoarea variaza de la un articol la altul facand ca fiecare birou sa fie unic; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475882107/birou-din-lemn-reciclat-cu-picioare-de-fier?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475882107&utm_content=Furniture)

Lucrat manual
Dimensiuni: 110 x 50 x 80 cm (L x l x I)
Material masa: Lemn masiv multicolor reciclat
Material picior: Fier vopsit
Lustruit, partial lacuit si cerat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura