Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masa pliabila de manichiura cu rotile, negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masa de manichiura pliabila, cu o pernuta groasa pentru incheietura mainii, este ideala atat pentru uz profesional, cat si personal.Pernuta groasa pentru incheietura mainii, tapitata cu piele artificiala, va pastra mana intr-o pozitie confortabila in timpul manichiurii. Suprafata mesei are un spatiu amplu pentru maini si toate ustensilele pentru manichiura. Sertarul incorporat va permite sa stocati mici ustensile de manichiura, cum ar fi unghiere, lac de unghii, pile de unghii, etc.

Cele 4 roti care pot fi blocate sunt proiectate pentru a asigura mobilitatea si instalarea usoara. Cu picioare din otel masiv, masa noastra de unghii este construita pentru a rezista. De asemenea, este pliabila in mod convenabil pentru a economisi spatiu.

Livrarea include si o geanta de transport din poliester negru, ceea ce asigura portabilitatea. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475939825/masa-pliabila-de-manichiura-cu-rotile-negru"utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475939825&utm_content=Health_Beauty)

Culoare: Negru
Dimensiuni: 90 x 37 x 68 cm (L x l x i)
Material cadru: MDF + otel acoperit cu pulbere
Greutate: 9,5 kg
Capacitate portanta: 30 kg
Diametru picioare din otel: 28 mm
Cu un sertar pull-out
Cu o perna pentru incheietura mainii cu tapiterie din piele artificiala
Cu 4 roti ce pot fi blocate
Cu o geanta de transport din poliester
Material: Poliuretan: 100%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura