Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masa toaletaj pentru animale de companie cu rotile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

61899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masa de toaletaj este perfecta pentru acasa si pentru frizerii. Masa este reglabila si iti permite sa-ti asezi perfect prietenul blanos pentru spalare, tuns, uscat, toaletaj si asa mai departe. Aceasta dispune de un blat de masa antiderapant si cadru din fier acoperit cu pulbere, un brat reglabil pentru toaletaj si lesa.

Blatul are o suprafata de cauciuc care impiedica alunecarea, este moale si sigur pentru animalele tale de companie. Lesa de toaletaj ajustabila mentine animalele de companie in acelasi loc si in siguranta. Aceasta dispune de o inchizatoare imbunatatita. Bratul de toaletaj este usor de demontat atunci cand nu este utilizat pentru depozitare si transport facil. Mai mult, masa are rotile pentru transport usor. Include un instrument de asamblare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475910152/masa-toaletaj-pentru-animale-de-companie-cu-rotile?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475910152&utm_content=Animals_Pet_Supplies)

Cadru durabil din fier acoperit cu pulbere, cu brat toaletaj din otel inoxidabil
Material masa: MDF cu suprafata de cauciuc
Culoare: Negru
Dimensiune totala: 91,5 x 61,5 x 156 cm (L x l x I)
Inaltime masa: 76 cm
Greutate maxima suportata: 50 kg
Cu 1 lesa de toaletaj ajustabila
Pliabila, pentru depozitare usoara
Cu rotile, pentru transport facil
Trimite mesaj
Din Gura in Gura