Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Chiuveta de bucatarie lucrata manual, otel inoxidabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

81999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bucurati-va de avantajul oferit de aceasta chiuveta stilata cu design contemporan minimalist. Cuva dreptunghiulara cu finisaj satinat fin emana clasa si sofisticare si se va potrivi in orice decor de bucatarie! Combinand foarte bine functionalitatea si designul, aceasta chiuveta cu o singura cuva este realizata manual din otel inoxidabil de inalta calitate, cu vopsea anticondens, rezistenta la mucegai, fara plumb si rezistenta la coroziune.

Este izolata fonic cu suporturile de reducere a sunetului. Suportul de scurgere va fi foarte util nu numai atunci cand spalati vasele manual, ci si ca loc suplimentar pentru taierea legumelor. In plus, vasul cu un design unic, cu un canal de scurgere in X, faciliteaza scurgerea rapida, prevenind stagnarea apei pe fundul bazinului.

Chiuveta de bucatarie este usor de asamblat. Poate fi montata sub blat, la nivelul blatului si integrata in blat, dupa cum doriti. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-chiuveta-de-bucatarie-lucrata-manual-otel-inoxidabil/8719883603308.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883603308&utm_content=Hardware)

Culoare: Argintiu
Material: Otel inoxidabil cu finisaj satinat
Dimensiuni totale: 87 x 44 x 20 cm (L x l x i)
Grosime blat: 3 mm
Respecta normele alimentare
Include suporturi pentru reducerea zgomotului
Fara plumb si rezistent la coroziune
Scurgere rapida cu design cu canal de scurgere in forma de X
Lateral cu un picurator practic
Tip de montare: Sub blat, la nivelul blatului si integrata in blat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura