Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Taburete, 2 buc., bambus si iuta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set este format din doua scaune din bambus, cu un design atractiv, natural. Aceste scaune comode vor deveni un adevarat punct de atractie in sufragerie, in gradina sau pe terasa. Datorita designului rustic si utilizarii materialelor naturale, scaunele noastre pot fi utilizate in diferite decoruri, precum cele din resedinte private, gradini sau cafenele.

Pot fi folosite si ca mese laterale. Structura din bambus de calitate superioara face ca scaunele sa fie stabile si rezistente la intemperii si, prin urmare, potrivite atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior. Sezutul este realizat din iuta naturala, cu un model frumos tesut.

Bambusul autentic si culoarea iutei vor adauga o nota de farmec natural decorului dvs. Scaunele pot fi stivuite cu usurinta. atunci cand nu sunt folosite, pentru a economisi spatiu.

Pachetul de livrare include 2 scaune. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-taburete-2-buc-bambus-si-iuta/8718475530909.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475530909&utm_content=Furniture)

Material: Bambus si iuta
Dimensiuni scaun mare: 39 x 37 cm (diam. x i)
Dimensiuni scaun mic: 31 x 31 cm (diam. x i)
Realizata manual
Stivuibil

Pachetul de livrare include 2 scaune
Trimite mesaj
Din Gura in Gura