Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Set de masa 7 piese, lemn masiv de salcam si de mango

0 stars: 0.00 din 0 pareri

528799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set cu masa si scaune din lemn masiv va fi o achizitie de pret pentru camera dvs.! Masa este realizata din lemn masiv de acacia si mango de inalta calitate, in timp ce scaunele sunt din lemn masiv de acacia de inalta calitate, cu finisaj din sheesham.

Acacia este un lemn tropical de esenta tare, care este rezistent la intemperii si durabil. Lemnul de mango este stabil si frumos. Aceasta masa este realizata integral manual. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lacuire.

Maiestria rafinata si fibrele frumoase ale lemnului fac fiecare piesa de mobilier unica si usor diferita de cealalta. Blatul rezistent de masa va fi ideal pentru a plasa alimente, bauturi, lampi sau alte obiecte decorative. Picioarele rafinate din otel sporesc robustetea si designul romantic al mesei. Livrarea include 6 scaune pentru a se potrivi cu masa noastra eleganta si moderna. Asamblarea este usoara.

Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, ceea ce face ca fiecare din seturile de masa pentru bucatarie sa fie unic. Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-set-de-masa-7-piese-lemn-masiv-de-salcam-si-de-mango/8718475624356.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475624356&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv de acacia si lemn de mango + picioare din otel vopsit electrostatic
Material scaun: Lemn masiv de acacia cu finisaj din sheesham
Dimensiuni masa: 180 x 90 x 76 cm (L x l x i)
Dimensiuni scaun: 43 x 43 x 104 cm (l x ad. x i)
Inaltime sezut fata de sol: 45 cm
Lustruit, vopsit si lacuit
Usor de asamblat
Capacitate maxima de incarcare (per loc): 110 kg

Pachetul de livrare include 1 masa si 6 scaune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura