Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Noptiera din lemn reciclat cu 2 sertare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Noptiera fabricata din lemn reciclat are 2 sertare si ofera suficient spatiu de depozitare si va ajuta sa pastrati ordine in lucruri. Pe blatul acesteia, se pot depozita diverse elemente de decor practice: o veioza sau alte elemente de decor.

Noptiera este din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare mobila este unica si usor diferita de celelalte. Mobila din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, cum ar fi lemnul de tec, de sheesham, salcam, mango saal, etc. Lemnul reciclat este solid, stabil, rezistent si frumos. Gaurile cuielor sau nodurile de pe suprafata poarta semnele istoriei traite si invita istoria unei alte generatii sa se impleteasca cu a lor.

Cu aceasta mobila acasa, isi vei face cunoscuta conceptia despre conservarea resurselor, protejarea mediului si sustinerea dezvoltarii. Pe langa aceasta, munca manuala adauga un stil spectaculos vintage acestei noptiere si ii da o nota de exotism. Fiecare proces de recombinare, lustruire, lacuire si cerare este pregatit in mod elaborat. Noptiera va fi cu siguranta un accesoriu perfect pentru casa ta!

Nota importanta: Culoarea variaza de la articol la articol, facand ca fiecare noptiera sa fie unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/p/241643/noptiera-din-lemn-reciclat-cu-2-sertare)

Material: Lemn reciclat solid
Dimensiuni totale: 43 x 35 x 51 cm (L x l x i)
Lemn multicolor cu manere din fier
Fabricat manual
Lustruit, partial lacuit si cerat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura