Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea din lemn masiv reciclat 60 x 40 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masuta de cafea din lemn reciclat, ce se bucura de un design vintage, va deveni un element de decor unic in camera dvs. Blatul sau solid din lemn masiv si cadrul metalic ii ofera stabilitate si siguranta pentru a aseza bauturi, cosuri cu fructe, obiecte de decor, etc.

Aceasta masuta de cafea vintage poate fi folosita si ca masa laterala, masa de canapea, masa de sufragerie, etc. Fabricata din lemn reciclat, masa este solida, durabila si frumoasa si are caracteristicile unor diferite tipuri de lemn, precum sheesham, tec, palisandru, lemn de mango, acacia, lemn reciclat, lemn masiv, etc.

Fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de celelalte. Semnele de uzura si structura vizibila a fibrei ofera fiecarei piese o istorie proprie si un aspect unic. Aceasta masuta de cafea este lucrata manual. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba lustruire, vopsire sau lacuire.

Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, fiecare dintre masutele noastre fiind unica. Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475528883/vidaxl-masuta-de-cafea-din-lemn-masiv-reciclat-60-x-60-x-40-cm)

Culoare: Multicolor
Material: Lemn masiv reciclat + cadru din fier
Dimensiuni: 60 x 60 x 40 cm (L x l x i)
Diametru inferior: 43 cm
Lucrat exclusiv manual
Lustruit, vopsit si lacuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura