Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea, 40 x 40 x 40 cm, lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masuta de cafea din lemn, in stil antichizat, este un accesoriu mereu la moda pentru locuinta dvs. Blatul sau din lemn masiv ofera o suprafata stabila si sigura pentru a pastra pahare, vaze, fructe, ornamente, etc. Aceasta masa de cafea exotica este realizata din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de celelalte.

Mobilierul din lemn reciclat pastreaza caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, precum lemnul de tec, acacia, lemnul de mango etc. Designul acestei masute de cafea are la baza conceptul conservarii resurselor, protectiei mediului si dezvoltarii durabile. In plus, mestesugul clasic al lucrului manual adauga un stil vintage spectaculos acestei masute de cafea, ceea ce face din ea decorul perfect pentru locuinta. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire si ceruire este pregatit in mod minutios. Relaxati-va si bucurati-va, distrandu-va cu familia si prietenii in jurul acestei masute de cafea unice si originale!

Aceasta masuta de cafea este usor de asamblat.

Nota: Culorile variaza de la piesa la piesa, facand ca fiecare dintre aceste masute de cafea sa fie unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-masuta-de-cafea-40-x-40-x-40-cm-lemn-masiv-reciclat/8719883802947.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883802947&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 40 x 40 x 40 cm (L x l x i)
Finisare: Lustruit, vopsit si lacuit
Realizat complet manual
Asamblare necesara: Da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura