Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea, lemn masiv reciclat, alb, forma bol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masuta de cafea unica, cu un design industrial, va fi un detaliu mereu la moda in casa dvs. Baza de otel in forma de bol, cu un aspect unic, ofera un aer industrial mesei.

Aceasta masa laterala are un blat din lemn masiv, ideal pentru asezarea ochelarilor, vazelor, fructelor sau a ornamentelor, in timp ce compartimentul de depozitare ascuns sub blat ofera spatiu suplimentar pentru a va pastra maruntisurile. Blatul mesei este realizat din lemn masiv reciclat, fiecare masuta fiind unica si usor diferita de celelalte, si avand caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum tec, sheesham, acacia, mango, etc.

Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil si frumos. Masuta de cafea este supusa unor procese elaborate de lustruire, vopsire si lacuire. Relaxati-va si bucurati-va de distractie cu familia si prietenii, in jurul acestei masute de cafea unice!

Nota: Piesa este deja asamblata; nu necesita asamblare. Culorile blatului pot varia de la o piesa la alta, fiecare dintre masutele noastre de cafea fiind unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475574125/vidaxl-masuta-de-cafea-lemn-masiv-reciclat-alb-forma-bol?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475574125&utm_content=Furniture)

Material blat: Lemn masiv reciclat (lustruit, vopsit, lacuit)
Material baza: Otel vopsit electrostatic (alb)
Dimensiuni: 60 x 27 cm (diam. x i)
Cu un compartiment pentru depozitare ascuns sub blat
Nu necesita asamblare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura