Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea, lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masuta de cafea in stil vintage, realizata din lemn masiv reciclat, va aduce o completare mereu la moda casei dvs. Datorita cadrului solid din otel, masuta de cafea este foarte stabila si durabila. Blatul ofera o suprafata stabila si sigura pe care puteti plasa bauturi, un cos cu fructe, o vaza sau alte obiecte decorative. Raftul din partea de jos ofera spatiu suplimentar pentru pastrarea dispozitivelor multimedia, cartilor, revistelor si altor obiecte pe care doriti sa le aveti la indemana.

De asemenea, masuta de cafea poate fi utilizata ca masa pentru canapea, masa pentru camera de zi, masa laterala etc. Masuta de cafea este realizata din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita fata de cealalta. Mobila realizata din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, precum lemnul de tec, acacia, mango, saal etc. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, si frumos.

Semnele de uzura si structura texturata vizibila ofera fiecarei piese de mobilier propria sa istorie si un aspect unic. Masa este realizata complet manual, iar maiestria cu care a fost fabricata adauga la stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Nota: Culorile variaza de la piesa la piesa, facand ca fiecare dintre aceste masute de cafea sa fie unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-masuta-de-cafea-lemn-masiv-reciclat/8718475993087.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475993087&utm_content=Furniture)

Culoare: Multicolor
Material: Lemn masiv reciclat + cadru din otel
Dimensiuni: 90 x 45 x 35 cm (l x ad. x i)
Realizat complet manual
Lustruit, vopsit partial si ceruit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura