Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea lemn solid reciclat 90x45x35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

131099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masuta de cafea in stil antic va aduce un plus unic in camera dvs. Structura sa din lemn masiv o face stabila si sigura pentru a pune bauturi, cosuri de fructe, obiecte decorative etc. Poate fi, de asemenea, folosita ca si masa de canapea, masa de sufragerie, masa laterala etc.

Realizata din lemn reciclat, aceasta masuta de cafea este solida, durabila si frumoasa si prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn, cum ar fi sheesham, tec, palisandru, lemn de mango, acacia, lemn reciclat, lemn dur etc. Fiecare piesa de mobilier de acest gen este unica si usor diferita fata de celelalte.

Semnele de uzura si structura vizibila a fibrelor confera fiecarei piese o istorie proprie si un aspect unic. Aceasta masuta de cafea cu sertare este realizata manual. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este lustruire, vopsire sau lacuire.

Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, facand ca fiecare din masutele noastre sa fie unica. Livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475995005/vidaxl-masuta-de-cafea-lemn-solid-reciclat-90x45x35-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475995005&utm_content=Furniture)

Material: Lemn reciclat
Dimensiuni: 90 x 45 x 35 cm (L x l x i)
Realizata manual in intregime
Lustruita, vopsita si lacuita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura